BIO ENERGY DETOX VOETENBAD

Voelt u zich ook wel eens vermoeid, lusteloos, prikkelbaar of heeft u last van terugkomende klachten waarmee u maar moet leren leven? In de natuur en in ons lichaam vinden we positieve en negatieve ionen. Een teveel aan positieve ionen zijn schadelijk voor ons.
Dit onevenwicht wordt veroorzaakt door luchtvervuiling, stress, nicotine, alcohol, conserveringsmiddelen, … maar ook door ziekte, verwonding of een emotioneel trauma. Voelt u zich ook wel eens vermoeid, lusteloos, prikkelbaar of heeft u last van terugkomende klachten waarmee u maar moet leren leven? In de natuur en in ons lichaam vinden we positieve en negatieve ionen.
Een teveel aan positieve ionen zijn schadelijk voor ons. Dit onevenwicht wordt veroorzaakt door luchtvervuiling, stress, nicotine, alcohol, conserveringsmiddelen, … maar ook door ziekte, verwonding of een emotioneel trauma.
Negative ionen zijn juist zeer gezond en rustgevend. Kent u het verfrissende gevoel tijdens een wandeling na een zomers onweer? Dit is te danken aan de reinigende werking van de nieuw gevormde ionen in de lucht die vrijkomen na een onweersbui. We vinden ze ook in bergen, bosrijke omgevingen en aan zee.

Gebruik van het Bio Energy Detox voetenbad brengt de ionenhuishouding van uw lichaam weer perfect in balans zodat u zich weldra veel beter en energieker voelt en kwaaltjes afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.
Welke resultaten kan je verwachten: zuivering van bloed en lymfevocht, afbreken van vrije radicalen, verbeterde maag-, darm- en leverfunctie, betere stofwisseling, betere nachtrust, verlichting van menstruatieklachten, meer vitaliteit en afweer, vermindering zweetvoeten…
Helpt vaak al na enkele sessies in geval van gewrichtsproblemen, stress, reuma, vermoeidheid, allergie, irritatie en tal van andere ziekten en aandoeningen.